Eindejaar 2021

Stilaan komt het einde van 2021 in zicht, een jaar met behoorlijk wat moeilijkheden voor iedereen. Het coronavirus laat bijna overal zijn sporen achter. Maar we moeten vooruit en dat is dan ook wat we gaan proberen. Onze laatste vergadering van het jaar is uitgesteld en we zullen iedereen op de hoogte houden van nieuwe afspraken. We hopen dat alles gunstig evolueert en dat we onze geplande zaken mogen of kunnen uitvoeren, we denken hierbij aan onze tentoonstelling in het Hof van Ryhove te Gent.

We gaan ervan uit dat we in het nieuwe jaar 2022 toch wat meer initiatieven kunnen uitrollen en dat we als vereniging weer iets meer kunnen betekenen. Anderzijds is het natuurlijk net zo belangrijk dat iedereen in gezonde toestand kan blijven.  Het is dus momenteel voor ons, als dagelijks bestuur, ontzettend moeilijk om dingen te plannen of speciale acties te bedenken. We moeten voorzichtig blijven en we gaan om het plastisch uit te drukken “de kat uit de boom kijken”, ook al is het niet wat we wensen.

Ik ga er voorlopig van uit dat we onze tentoonstelling voor 2022 toch zullen mogen inrichten. Daarom vraag ik al aan al onze leden om er toch voor te zorgen dat we allen over echt nieuw werk kunnen beschikken. Zo komen we naar buiten met leuke en nieuwe dingen en kunnen we onze toeschouwers laten zien dat onze fantasie niet is aangetast door welk virus dan ook. Begin volgend jaar gaan we dan even samenkomen om alles goed af te spreken, zodat we alles degelijk kunnen plannen en zien dat alles voorhanden is om de tentoonstelling te laten slagen.

Rest me enkel om iedereen het beste te wensen voor het jaareinde en een goede start voor het nieuwe jaar.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

17 + vijf =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven