Verslag tentoonstelling Blankenberge

Afgelopen zondag werd de tentoonstelling in het “Oud Gemeentehuis” van Blankenberge beeindigd. We mochten rekenen op een behoorlijk aantal bezoekers dat uiteindelijk wel wat hoger lag dan tijdens onze vorige tentoonstelling in dit pand. We kregen bezoekers van verschillende nationaliteiten en de reacties op het aangeboden werk waren zeer lovend. Er was werk te zien van een zestal kunstenaars uit verschillende disciplines. Kleiwerk, grafisch werk en verschillende schildertechnieken kon men bewonderen.

Alles verliep redelijk rustig en verscheidene werken veranderden van eigenaar. We mogen zeggen dat het in zijn geheel, gezien de huidige omstandigheden , toch een succes was. De permanenties werden goed opgevolgd en ter plaatse hadden we geen problemen, buiten het  aanplakken van onze affiches in de voorziene plaats op de gevel. We danken de gemeente Blankenberge voor de gegeven mogelijkheden.

Rest ons nog Anny Mortier te bedanken voor de geleverde inspanning om het voor ons mogelijk te maken om deze tentoonstelling te houden.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

twintig + 2 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven