Verwelkoming nieuwe leden.

Op onze bijzondere algemene vergadering die door de omstandigheden erg laat werd gehouden mochten we twee mogelijk nieuwe leden ontvangen. Dhr Andre De Paepe en Dhr Rudy Coene werden voorgesteld door de voorzitter en kregen daarna zelf de kans zichzelf voor te stellen en hun werk onder de belangstelling te brengen. Beide zijn kunstenaars met een eerder grafische opleiding . De getoonde werken zijn van een onverwacht hoge kwaliteit en werden door de andere leden zeer gesmaakt. De ene kunstenaar blijft op het pad van het grafische werk terwijl de andere zich op andere terreinen beweegt en zo zijn werk een eigen wending gaf.

Beide kunstenaars werden met eenparigheid van stemmen goedgekeurd en toegevoegd aan onze groep. Alles over deze mensen verschijnt dus ook op deze site. Ze zijn vanaf nu terug te vinden op de startpagina bij hedendaagse leden. Van daaruit kan men hun eigen blad bereiken.

Om een en ander duidelijk te houden hebben we de leden waarvan we afscheid namen op de bladzijde “Geschiedenis” geplaatst. Van hieruit kan iedereen nog steeds hun pagina bereiken en uitleg lezen over hun en hun werk. Het weze duidelijk dat we met veel respect aan deze mensen terug denken.

2 reacties op “Verwelkoming nieuwe leden.

 1. Beste,

  Deze week heb ik na vier weken een expositie in het Cultuurhuis te Wachtebeke afgerond.Momenteel ben ik op zoek naar nieuwe mogelijkheden en via de website kwam ik op uw kunstgroep terecht.
  Mijn werken bestaan uit zowel zwart-wit als rijkelijk gekleurde tekeningen! Het thema noemt ‘other worlds’, waar futuristische werelden, vreemde wezens aan bod komen.
  Voorbeelden kan ik steeds doorsturen.

  Vraag:
  kan ik als Wachtebekenaar ook tot uw groep toetreden?

  Bedankt voor een antwoord!

  1. Beste,
   Het is steeds mogelijk om tot onze groep toe te treden. Gewoonlijk komen enkelen van ons je opzoeken om je werk te bekijken en even te praten over het hoe en wat. Het is dan daarna dat de groep, na overleg onderling , overgaat tot een stemming. Na aanvaarding door de groep ben je dus lid en zal je dus deel kunnen uitmaken van alle activiteiten die we organiseren. Je kan mij ook al contacteren via 0032478537090 of via mail op marcschelstraete@gmail.com
   Uiteraard kan je als” Wachtebekenaar ” toe treden, het is het werk én de persoon samen die belangrijk zijn. Vriendelijke groeten.
   Marc Schelstraete

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

3 + twaalf =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven