Tentoonstelling 2022

Het verheugd ons te kunnen meedelen dat “Kunstkring Spectrum Zwijnaarde” dit jaar alsnog een tentoonstelling kan organiseren. Ondanks de steeds betere omstandigheden gaan we er toch voor zorgen zo voorzichtig mogelijk te zijn en daarom zijn er enkele wijzigingen aangebracht aan onze “normale” planning.

De tentoonstelling gaat door in het “Hof van Ryhove” te Gent en loopt van 15-04-2022 tot en met 1-05-2022. Toegankelijk van donderdag tot en met zondag van 10u tot 17u en dit voor twee opeenvolgende weken dus. Ook op paasmaandag zal de tentoonstelling geopend zijn.

Er zal werk te zien zijn van alle leden van onze groep, die in het recente verleden twee nieuwe leden mocht verwelkomen. Er zal dus werk zijn uit verschillende disciplines, gaande van schilderwerk over keramiek , grafiek enz…Een aanrader voor al wie van hedendaagse kunst houdt. Er zullen zoals steeds dagelijks enkele exposanten aanwezig die waar nodig de bezoekers kunnen bijstaan en uitleg geven over de werken of de kunstenaars.

Door de moeilijke omstandigheden opteren we om géén receptie te organiseren en verwachten wij onze bezoekers vanaf vrijdag 15 april in de onderstraat 20-22. Voor elke bezoeker is er steeds een kleine attentie voorzien, zoals we dit vroeger ook al deden.

We hopen ondanks alles toch op een groot aantal bezoekers en danken iedereen nu al voor de komst.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven