Tentoonstelling Wachtebeke 2018

Afgelopen zaterdag, 20 oktober ging onze groepstentoonstelling van start in het cultuurhuis Safarken te Wachtebeke.

De genodigden en bezoekers verenigden zich in het cultuurhuis  en meer bepaald in de Krekenlandgalerij. Rond een uur of acht werden de mensen eerst toegesproken door de voorzitter van kunstkring Spectrum die duidelijk maakte dat zijn mensen hun best deden om de geboden kans ter zeerste te benutten. Het resultaat is een zeer gevarieerde maar  kwalitatief uitstekende tentoonstelling waarbij de toeschouwer meegenomen word in een mooie verscheidenheid van kunstvormen. Schilderijen, beelden, porselein, etsen…..al deze disciplines komen aan bod. De bezoekers worden meegenomen in verschillende werelden en komen in contact met een veelheid aan technieken en uitingen.

Dit alles werd gerealiseerd met de goede samenwerking van de mensen van cultuurhuis “Safarken”. Onder leiding van Mevr Inge François verliep alles naar behoren. De technische mensen leverden hun deel door er bv voor te zorgen dat alles op een behoorlijk goede manier werd werd uitgelicht wat het geheel uiteraard zeer ten goede komt.

Na de korte inleiding was het Schepen van cultuur te Wachtebeke, Mevr Evie Wuytack die de eer te beurt viel om met een korte redevoering de tentoonstelling officieel te openen.  De bezoekers hadden mogelijkheid om vragen te stellen en de aanwezige artiesten aan te spreken over hun werk. De reacties bleven niet lang weg en lieten verstaan dat men de getoonde werken in al hun verscheidenheid ten zeerste waardeerde. Ook de geboden kans op het winnen van een prijs via de publieksprijs werd gretig opgevolgd. De briefjes werden ingevuld en in de hiervoor bestemde bus gedropt. De avond verliep verder vlot en we hopen hierbij dat we in de volgende maand een groot aantal bezoekers van Wachtebeke en omstreken mogen verwelkomen. Vooral in de weekends en op speciale dagen zoals jaarmarkt en music for live zullen steeds een aantal van de artiesten ter plaatse zijn om eventuele vragen van toeschouwers te beantwoorden.

Foto’s van deze avond en van het verdere verloop zijn bij de fotogallerieen terug te vinden .

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

2 + zes =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven