Tentoonstelling Staf Van den Steen

6 December omstreeks 19 uur in de avond en we zakken af naar “De Kromme Boom” of Groenhof St-Joseph zoals het pand officieel benoemd werd. De opening van de tentoonstelling begint omstreeks deze tijd maar door omstandigheden loopt alles net even iets anders . De bezoekers worden welkom geheten door Staf zelf en kunnen al even rondkijken op de expo, zowel beneden als boven in de mooie zaal. Na een korte toespraak krijgen we te horen dat de openingsrede , door schepen van feestelijkheden van Gent, wat later zal plaatsvinden omdat de schepen er niet tijdig zal zijn. De receptie gaat echter wel al van start en alle toeschouwers kunnen de werken bewonderen bij het drinken van een glaasje. Wat later werden er ook enkele kleine versnaperingen gepresenteerd, dit met medewerking van de vriendelijke bewoners van “De Kromme Boom”.

De werken laten ons het werk van Staf zien in al zijn facetten. Er zijn schilderijen en aquarellen maar ook etsen en pentekeningen . Zelfs een mooie icoon , werk door Staf gemaakt op zijn laatste gevolgde cursus. Iedereen zag dat er behoorlijk wat kwaliteit getoond werd en de mensen konden aan Staf zelf wat uitleg vragen.

Ruim een uurtje later werd de tentoonstelling dan officieel geopend door de schepen met een korte maar leuke redevoering.

We danken Staf voor de uitnodiging en kunnen anderen een bezoek aan de expo zeer zeker aanraden. Men kan deze maand en ook januari 2020 nog terecht.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

vijftien − twee =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven